"Beláttuk, hogy ez nem fog működni köztünk" - Ennyi volt, elválnak a TV2 sztárjai

A TV2 társkereső műsorának utolsó szerelmespárja is szakított: Gyöngyi és Csaba elárulták, mi miatt ment tönkre a házasságuk.

A "Házasság első látásra" című műsorban a résztvevő pároknak dönteniük kellett a közös jövőről. Gyöngyi és Csaba azon kevesek közé tartoztak, akik a műsor után is együtt maradtak, de most bejelentették, hogy elválnak útjaik. A szempilla stylist és a vállalkozó elárulták, hogy bár próbálkoztak, nem találták meg a közös hangot a való életben.

"Nem vagyunk már együtt Csabival… Azt már a műsorban is említettük, hogy először nem volt meg köztünk az a bizonyos szikra, kémia, annak ellenére sem, hogy milyen jól kijöttünk egymással. Próbálkoztunk, sokat, de végül beláttuk, hogy ez nem fog működni köztünk" - nyilatkozta Gyöngyi a Borsnak.

A kapcsolat vége ellenére Gyöngyi és Csaba baráti viszonyt ápolnak továbbra is. Mindketten úgy érzik, hogy a műsorban való részvételük során sokat tanultak önmagukról és fejlődtek személyiségükben.

Csaba a Tények Plusznak adott interjúban elismerte, hogy a jövőben szeretné kijavítani azokat a hibákat, melyeket korábbi párkapcsolataiban vétett. "Tudom, hogy nem vagyok könnyű eset, de lehet, hogy többször ki kéne mondanom, hogy igen, fontos vagy nekem, szeretlek" - vallotta be.

A kapcsolatukat nehezítette, hogy Gyöngyi Vácon dolgozott, míg Csaba üzleti tevékenysége miatt Budapesten tartózkodott. Csaba elmondása szerint voltak időszakok, amikor ritkán találkoztak, ami szintén nem segítette a kapcsolatukat.

A szakítás után Csaba sok üzenetet kap a nőktől, de ő többre vágyik a puszta figyelemnél. "Azt már többször hangsúlyoztam, hogy nem vagyok az a tipikus féle pasi, tehát azért kapom keményen az üzeneteket jobbról, balról, többszázat. De nekem ennél több kell. Hogy tényleg valakinek fontos vagyok-e vagy nem. És lehet, hogy van egy olyan ember aki közel áll hozzám akibe érzem, hogy neki én vagyok a fontos. Ezt meglátjuk, hogy ez majd meddig megy" - utalt arra, hogy lehet, van már valaki az életében.