Rúzsa Magdi szigorú szabályai az almaevésre

Rúzsa Magdi énekesnő beszélt a gyermeknevelési szabályairól, különös tekintettel az almaevésre vonatkozóan, amelyet hármas ikreinél alkalmaz.

Az Anyu Akadémia YouTube sorozatban Rúzsa Magdolna és dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadó a nevelési szabályok fontosságáról eszmecserét folytattak. Az énekesnő elmondta, hogy szigorúan veszi az étkezési szokásokat, különösen az almázást, mivel fontosnak tartja a határok meghúzását. Az almaevésre vonatkozó szabályok között szerepel, hogy az asztalnál ülve kell fogyasztani az ételt, kivéve, ha különösen rugalmas nap van, amikor a konyhapultnál is megengedi a csipegetést.

Rúzsa Magdi hangsúlyozta, hogy az almaevés szabálya az, hogy csak ülve szabad enni. Ha a gyerekek felállnak, az énekesnő elveszi tőlük az almát, mert a szabályok betartása kiemelten fontos számára. Ezt a szabályt azért is tartja fontosnak, hogy a gyerekek megtanulják, vannak dolgok, amelyeket nem lehet megtenni.

Az énekesnő hozzátette, hogy az egyetlen kivétel akkor van, amikor az apa hazatér a piacról, és a gyerekek megkapják a friss almát, amit aztán a kis fotelkékben ülve együtt fogyaszthatnak el.