Pierce Brosnan saját fiát rendezi egy vérfarkasos filmben

Sajátos apa-fia programnak néznek elébe Brosnanék, ugyanis Sean Brosnan második rendezésében a vérfarkasok közé löki saját apját, Pierce Brosnant a Wolfland című filmben.

A Variety információi szerint a filmet még idén elkezdik forgatni Nagy-Britanniában. Sean Brosnan nemcsak a rendezést, hanem a forgatókönyvírást is vállalta, méghozzá Matt D’Eliával közösen. A produkcióban Marcus Warren a Light Sound Frequencytől és Christian Moore a The Consortiumtól vesz részt producerként, míg a kreatív tervezést és az effektusokat az Andy Serkis által alapított Imaginarium Studios szakemberei látják el.

A Wolfland executive produceri feladatait a The Exchange kapta, amely egyúttal a külföldi forgalmazást is intézi a kedden megkezdődött cannes-i filmfesztivál alatt megrendezett filmvásáron.

A Wolfland története egy kamasz fiúról szól, akinek nővére egy szörnyű támadást él át, és hamarosan rajta is megjelennek az átváltozás jelei. A fiú elhagyja kis faluját, hogy felkutasson egy híres vérfarkasvadászt, aki segíthetne visszafordítani a nővérét ért borzalmas átkot. A vadász beleegyezik a megbízatásba, de ők még nem tudják, milyen veszélyes csapda vár rájuk.

Pierce Brosnan az 1990-es években és a 2000-es évek elején alakította James Bondot a 007-es filmekben, de szerepelt a Black Adam, A Thomas Crown ügy és a Mamma Mia! című filmben is. A nézők hamarosan a The Unholy Trinity és a Four Letters of Love című produkciókban is láthatják.

Sean Brosnan megosztotta, hogy nagy öröm számára, hogy apjával dolgozhat együtt ezen a projekten, amelynek célja, hogy újradefiniálja a vérfarkasos zsánert.