Noszály Sándor és új kedvese, Bánhegyi Amelita

Noszály Sándor, A Nagy Ő első hazai évadának címszereplője, új párjával, Bánhegyi Amelitával közös fotókat posztolt a spanyol tengerpartról.

Noszály Sándor, aki A Nagy Ő című műsor első magyarországi évadában vált ismertté, Instagram-oldalán mutatta meg új kedvesét, Bánhegyi Amelitát. A közösségi médiában megosztott képeken ölelkeznek és kézen fogva sétálnak a spanyol tengerparton. Amelita jelenleg modellként dolgozik, és korábban több szépségversenyen is részt vett.

A teniszező a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, hogy boldogok és jól érzik magukat a nyaralás alatt. Hozzátette, hogy kapcsolatuk még friss, ezért egyelőre nem szeretnének többet elárulni sem a kapcsolatról, sem pedig Amelitáról, mivel igyekeznek óvni a privát szférájukat. Noszály Sándor Instagram-bejegyzésében is megosztott egy rövid üzenetet, amelyben a boldogságukat hangsúlyozza.

Másfél évvel ezelőtti szakítása után Noszály újra szerelmes, és úgy tűnik, komolyan veszi az új kapcsolatot, hiszen boldogságát megosztotta a közösségi oldalán. A korábban öttusázó Amelita a harmincas évei elején jár, és a képeken láthatóan meghódította a hajdani teniszező szívét. Noszály sosem tagadta, hogy szakítása után is keresi a nagy ő-t, és bár úgy tűnt, a háromgyermekes rúdfitnesz-edző, Páll Orsolya oldalán megtalálta a boldogságot, kapcsolatuk másfél éve zátonyra futott. A volt teniszező közösségi oldala alapján már néhány hete sejteni lehetett, hogy nagy változás állt be az életében, ugyanis több posztjához a „newlife”, azaz az új élet hashtaget írta.

Noszály korábban arról is vallott, hogy sosem okozott neki nehézséget, hogy kezdeményezzen, ha megtetszett neki egy hölgy. Humorral és táncolással igyekezett levenni a nőket a lábukról, és ma már másra van szüksége egy kapcsolatban, mint korábban. Arra, hogy spirituálisan, szellemileg és fizikailag is tökéletes harmóniában legyen a nővel, mivel egy kapcsolat nem szólhat csak a testiségről.