Náray Tamás többé nem vállal tévéműsorokat egy konfliktus miatt

Náray Tamás divattervező és művészeti tanácsadó egy showműsor próbáján keletkezett konfliktus után úgy döntött, hogy nem vállal többé televíziós szerepléseket.

Náray Tamás a "Ki vele!" című műsorban beszélt arról az esetről, amikor tíz évvel ezelőtt először mondott nemet egy munkahelyi konfliktus során. A divattervező elmondása szerint egy showműsor öltözéses főpróbáján olyan helyzetbe került, hogy ordibáltak vele, ami után úgy döntött, hogy nem hajlandó tovább tűrni a helyzetet. "Vettem egy nagy levegőt, bementem az öltözőszobámba, összecsomagoltam és soha többé nem léptem át a küszöböt. Onnantól kezdve egyetlen egy műsorba sem mentem el..." - idézte fel a történteket Náray.

A műsorban szóba került a határok meghúzásának fontossága is. Náray elmondta, hogy korábban mindig igent mondott mindenre, ami végül ahhoz vezetett, hogy elveszett a saját élete mögött. "Borzalmas út vezetett odáig, mert az van, hogy ha mindenre igent mondasz, akkor egy idő múlva elveszel a dolgok mögött, mert mindig csak azt csinálod, amit a másik akar tőled" - magyarázta a divattervező, hozzátéve, hogy ez a hozzáállás megváltozott, amikor rájött, hogy szükséges nemet mondani.

Szentesi Éva, aki szintén részt vett a beszélgetésben, megosztotta, hogy férje szerint neki csak határai vannak, amit azért alakított ki, mert nem tartja jónak, ha mindent rázúdítanak a másik félre.