Molnár Anikó bevállalta: mellbimbó piercinget csináltatott

Molnár Anikó, az egykori valóságshow-szereplő, ismét felhívta magára a figyelmet egy merész fotóval, amelyen piercinges mellbimbóit is megmutatta.

Molnár Anikó nemrégiben egy Instagram-sztoriban, egy testhez tapadós ruhában pózolt, amelyen keresztül a mellbimbó piercingjei is láthatóvá váltak. A Blikk korábban többször is beszámolt róla, hogy Anikó egyre merészebb tartalmakat tölt fel az OnlyFans-oldalára, amely továbbra is nagy népszerűségnek örvend a rajongók körében.

Az egykori Nagy Ő bevallása szerint maga is meglepődött a platformon elért sikerein, amelyek révén jelentős összegeket keres. Az erotikus tartalmak megosztásából származó bevételéből nemcsak saját magát, hanem édesanyját is támogatja, hogy az idősebb korában is jó életszínvonalon élhessen.

Molnár Anikó korábban nyilatkozott arról is, hogy szeretne még nagyobb kebleket, annak ellenére, hogy már most is jelentős méretű implantátumokkal rendelkezik. A mellplasztikai beavatkozások után úgy tűnik, még magabiztosabb lett, és nem riad vissza attól, hogy megmutassa formás idomait a nyilvánosságnak.