Miló Viki a főzés rejtelmeibe avatkozik be

Miló Viki, aki eddig nem sokat törődött a konyhaművészettel, most 45 évesen döntött úgy, hogy elkezd főzni tanulni. Egy séf kliense segíti ebben az új kihívásban, aki, mint kiderült, szigorúbb vele a konyhában, mint ő az edzőteremben.

Miló Viki a Reggeli műsor vendégeként osztotta meg a közönséggel, hogy elhatározta: eljött az ideje a főzés elsajátításának. Elmondása szerint szégyelli, hogy 40 évesen sem tud főzni, ezért most egy séf kliensének segítségével próbálja meg megtanulni a konyhai fortélyokat.

"Elkezdtem főzni tanulni, mert nagyon-nagyon szégyellem, hogy itt vagyok már 40 év fölött, és még mindig nem tudok főzni. De most jött egy olyan tanítvány, akivel le tudom bartelozni" – mesélte az edző. Hozzátette, hogy a séf kliense sokkal szigorúbb vele a konyhában, mint amennyire ő az edzőteremben.

A főzési kísérleteiről szólva Miló elmesélte, hogy bár nagy lelkesedéssel vágott bele, hamar rá kellett jönnie, hogy a főzés nem megy olyan gyorsan, mint ahogy ő szerette volna. "Bementem hozzá az étterembe, gondoltam én már ott rögtön csinálok egy kis hagymás rostélyost, ezt, azt, amazt, hazamegyek és már mindent tudok főzni. Aha! Akkor kezdjük az alapanyagoknál. Hát én halálra untam magam" – mondta, majd hozzáfűzte, hogy végül összevesztek, és őt mosogatni küldték.

Miló Viki magánéletéről is beszélt, elárulta, hogy bár próbálkozásai vannak, még nem találta meg az igazit. Örömmel tölti el, ha udvarolnak neki, és bár kipróbálná az együttélést valakivel, nem biztos benne, hogy alkalmas lenne rá, hiszen 23 éves kora óta egyedül él.