Mikes Anna és Krausz Gábor újabb utazásokat terveznek

Mikes Anna és Krausz Gábor, a Dancing with the Stars után az Ázsia Expresszben is megmérettetett páros, hamarosan újabb utazásokra indulnak. A táncosnő és párja, bár nemrég tértek haza, már a következő kalandokat tervezik.

Mikes Anna és Krausz Gábor a közös táncos múlt után az Ázsia Expressz kihívásait is együtt vállalták, ahol kapcsolatukat és kitartásukat próbálták ki a verseny során. A táncosnő, aki örömmel tért vissza tanítványaihoz, elárulta, hogy bár hazatértek, nem terveznek sokáig egy helyben maradni, és a bőröndjeiket sem pakolták el.

"Szeptemberig gyakorlatilag teljesen be vagyunk táblázva. De azért a kikapcsolódásra is igyekszünk időt szakítani. Többször is ’elszökünk’ majd egy rövidebb időszakra pihenni. Annyit elárulhatok, hogy az egyik legjobban várt úti cél a mediterrán térség lesz" - osztotta meg terveiket izgatottan. Anna számára a Fülöp-szigeteki kaland után a hétköznapi életbe való visszatérés különös érzéseket váltott ki.

Az időátállás nehézségeiről és a visszatérés pszichés kihívásairól is beszélt: "Néha még mindig keresem a helyem. Előfordul, hogy napközben ásítok egy nagyot, vagy az ott megélt dolgokon töprengek. Ma már tudom, hogy inkább pszichésen nagyobb feladat ez, mint fizikailag" – árulta el a Best magazinnak.

Mikes Anna a tánc iránti szenvedélyéről is mesélt, amely már 10 éves kora óta az élete része. Kezdetben csak hobbi volt, de később a többi tevékenység háttérbe szorult. A táncpedagógus kiemelte, hogy szülei mindig a tanulást helyezték előtérbe, és nem engedték, hogy csak a táncra koncentráljon. Anna többszörös magyar bajnok versenytáncosként is folytatta iskolai tanulmányait, és a szülei elvárták, hogy több nyelven beszéljen és jól teljesítsen az iskolában. Az egyik fő mottója, hogy a sikert nem adják ingyen, ami a táncban és az élet más területein is motiválja.