Messi, az Egy zuhanás anatómiája kutyaszereplője, Cannes négylábú sztárja

Az Oscar-gálán is megfordult Messi, az Egy zuhanás anatómiája című film border collie szereplője, aki a Cannes-i Filmfesztivál nyitóeseményén is feltűnt, és külön fotók is készültek róla a Fesztivál- és Kongresszusi Palota lépcsőjén.

A 24.hu márciusi beszámolója szerint az Akadémia több stúdiótól érkező panaszok miatt nem akarta beengedni az Oscar-gálára Messit, mivel jelenléte tisztességtelen előnyt jelenthetett volna a film számára, de a bojkottból végül semmi nem lett, és a kutya előkelő helyről nézhette végig az eseményeket.

A Cannes-i Filmfesztiválon Messi kiképzőjét, Laura Martint kísérte el, és a fotósoknak is modellt állt a vörös szőnyeggel borított lépcsőn, amivel nagy örömet szerzett a vendégeknek és a fotósoknak egyaránt. A vörös szőnyegen gyakorlatilag mindenki az eb lábai előtt hevert, így Messi a nyitóesemény látványossága volt, a celebek, fotósok és rajongók nagy örömére.

Az AP News által közölt információk szerint a fesztiválon minden nap egyperces videókat készítenek Messiről a francia televízió számára, amelyeket később egy TikTok-videóban hasznosítanak.