Megyeri Csilla izgalmai a ValóVilág műsorvezetése során

Megyeri Csilla, a ValóVilág 12 új műsorvezetője bevallotta, hogy az első adás előtt nagyon izgult, de a nézők nem vették észre a kisebb hibáit.

A ValóVilág 12 második hete kezdődött el, ahol Megyeri Csilla Puskás-Dallos Peti mellett debütált mint műsorvezető. Korábban már szerzett tapasztalatot a tévézés terén, hiszen interjúkat készített egy kisebb csatornának. A Blikknek adott interjújában elmondta, hogy bár az első adás előtt izgult, Puskás Peti támogatásával és adásról adásra egyre magabiztosabb lett a műsorvezetésben.

Megyeri Csilla hangsúlyozta, hogy a kritikát is fontosnak tartja, de a szakmabeliektől és színészektől kapott dicséretek motiválják. Tudatosan figyel a hibáira, amelyeket a nézők nem is mindig vesznek észre. Azt is hozzátette, hogy az izgulás segít neki koncentrálni és jobban teljesíteni.

A műsorvezetőnő tervei között szerepel, hogy beszédtechnika-tanárhoz is eljárjon, hogy tovább fejlessze képességeit. Megyeri Csilla a ValóVilágban rejlő lehetőségeket szeretné maximálisan kihasználni, és reméli, hogy a jövőben további műsorvezetői feladatokat is vállalhat. Különösen érdekli a villalakók viselkedése és pszichológiája, és úgy véli, hogy az idei évadban különösen jó csapat gyűlt össze.

Azonban a műsor körül nem mindenki osztja Megyeri Csilla lelkesedését. Nagy Zsolt, azaz VV Leo, aki a harmadik évadban tűnt fel és a második helyig jutott, a ValóVilág mostani évadáról azt mondta, hogy a műsor mondanivalója megváltozott az elmúlt évek során. Szerinte a korábbi évadokban a nézők könnyebben tudtak azonosulni a szereplőkkel, míg ma már az "idétlenkedés és szélsőség" dominál, ami elsősorban a fiatalok számára szolgáltat szórakozást és beszédtémát. VV Leo hiányolja a korábbi évadokban jelen lévő emberi konfliktusokat és döntési helyzeteket, amelyek szerinte mélyebb emberi kapcsolatokat és személyiségeket mutattak be. Puskás-Dallos Peti, a műsor másik műsorvezetője azonban úgy véli, hogy az RTL műsorának van komolysága és tanulságos lehet. Megyeri Csilla és Puskás-Dallos Peti együtt próbálják a legjobbat kihozni a műsorból, miközben a nézők és a korábbi szereplők véleménye megoszlik a ValóVilág 12 kapcsán.