Marics Peti és a párválasztás nehézségei

Marics Peti, aki nemcsak zenei karrierjében ért el jelentős sikereket, de a TV2 Zsákbamacska című műsorának második évadában műsorvezetőként is megmutatta tehetségét, a Meglepetés magazinnak beszélt magánéleti terveiről és a párválasztás nehézségeiről.

A fiatal énekes elmondta, hogy jelenlegi életszakaszában a karrierépítésre koncentrál, és úgy érzi, hogy komoly párkapcsolatra nem jutna ideje a munkái miatt. "Voltak próbálkozásaim, de egyelőre nem jött össze, hogy olyan társat találjak, akivel egészséges kapcsolatot tudunk fenntartani. Ahhoz nagyon okosnak és toleránsnak kell lennie mindkét félnek, hogy működjön" – nyilatkozta Marics Peti. Hozzátette, hogy nem szeretne sokat várni a családalapítással, és bár jelenleg nagy a nyüzsgés körülötte, később szeretne erre is koncentrálni.

Marics Peti szerint az ismertség hátráltatja az ismerkedést, mivel sokan csak a tévében látott képbe szerelmesek belé, ami csupán egy felszínes szeletet mutat meg belőle. "Az ismertség megölte az ismerkedés varázsát. Bennem még mindig az a régimódinak mondott hozzáállás maradt meg, amikor egy férfi küzd, a nő pedig kéreti magát, majd szépen elindul a folyamat" – magyarázta az énekes. Bízik abban, hogy a sors a jövőben is jó lapokat oszt neki, és eljön az ideje a komoly kapcsolatoknak is.