Önellátó tanyára váltana Kocsis Pál és párja

Kocsis Pál, a TV2 Hazatalálsz sorozatának sztárja és élettársa, Csapó Virág önellátó tanyát szeretnének kialakítani Lajosmizsén található birtokukon. A színész, aki a veszprémi Kabóca Bábszínház művészeti vezetője lett, gyakran távol van otthonától, így a tanyagondozás nagy része párjára hárul.

Kocsis Pál és Csapó Virág 2016 óta élnek lajosmizsei tanyájukon, ahol lovak, racka juhok, csirkék, kutyák és cicák veszik őket körül. A mindennapi teendőket, mint az állatok és a veteményes gondozását, a pár nagyrészt együtt végzi, de a színész új munkája miatt gyakran távol van, így ezek a feladatok Virágra maradnak. Kocsis Pál szerint, ha a munka elszólítja, akkor minden a párjára hárul, ami hosszú távon nehezen kezelhető számára.

A színész elmondta, hogy bár egyelőre össze tudja egyeztetni a feladatait, fel kell készülnie arra az esetre, ha több időt kellene távol töltenie. Ennek érdekében tervezi, hogy a nyár folyamán automatizál néhány folyamatot a tanyán, mint például az önetetők, önitatók és az automatikus ajtók bevezetését, amelyek jelentősen megkönnyítenék az életüket.

Kocsis Pál a veszprémi Kabóca Bábszínházban is aktívan részt vesz, ahol Markó Róbert igazgatóval kialakított jó szakmai barátságának köszönhetően művészeti vezetőként dolgozik. Beszédképzést tart a színészeknek, és szeretne egy komplex képzési programot kidolgozni a társulat számára. Jelenleg egy verses esten dolgoznak, amely hazánkat állítja a középpontba, és ahol a bábok is fontos szerepet kapnak.