Taylor Swift koncertjén földön fekvő kisbaba fotója kiverte a biztosítékot

Az interneten nagy felháborodást váltott ki egy fotó, amelyen egy kisbaba látható a földön fekve Taylor Swift párizsi koncertjén. Az eset kapcsán a La Défense Aréna is megszólalt.

Múlt héten folytatódott Taylor Swift The Eras Tour nevű turnéja Európában, ahol az énekesnő többek között Párizsban is színpadra lépett. A La Défense Arénában május 10-én készült egy felkavaró kép, amelyen egy kisbaba a földön fekszik az állójegyes részlegen, miközben a koncert zajlik.

A közösségi médiában terjedő fotóra sokan aggodalommal reagáltak, és felvetődött a szülők felelőssége is. A La Défense Aréna közleményben válaszolt a felmerült kérdésekre, hangsúlyozva, hogy a szabályzatuk szerint minden kiskorú csak felnőtt kísérővel léphet be az arénába. Azt is hozzáfűzték, hogy a kisgyerekkel érkező nézőknek felajánlottak egy alternatív helyet üléssel, de a jegytulajdonosok ezt nem fogadták el.

A La Défense Aréna honlapján található útmutatóban nincsenek külön gyerekekkel kapcsolatos szabályok, de egy másik részben figyelmeztetnek, hogy a 4 év alatti gyerekek bevitelét nem ajánlják, különösen a nagy hangerő miatt.

Taylor Swift legújabb albuma nemrég jelent meg, amelyről részletesen is írtunk korábban.