Két Bentley roncsolódott az M0-son történt balesetben

Pár nappal ezelőtt az M0-s autóút budapesti szakaszán két, egyenként csaknem százmillió forint értékű Bentley szenvedett balesetet. A Magyar Közút közösségi oldalán közzétett videón látható a történtek.

Múlt héten péntek délután történt az eset, amikor egy Bentayga SUV és egy Flying Spur is megrongálódott egy több járművet érintő ütközésben. A baleset során négy személyautó és egy kisteherautó is károsodott. A Bentayga a szalagkorlátra futott fel, a Fiesta az út közepén állt meg, a Ford Transit futóműve kiszakadt, és a Flying Spur hátsó kereke is sérült.

A Magyar Közút nyomozása során a forgalomfigyelő kamerarendszerük segítségével bukkantak a baleset felvételére. A videón egy dobozos autó nagy sebességgel érkezik, és valószínűleg a lelassuló forgalmat későn észlelve próbál korrigálni, de így több járművet is összetör.

A balesetben összesen hat jármű sérült meg, de szerencsére személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár jelentős, különösen a luxusautók miatt.

A Magyar Közút Instagram-oldalán felhívta a figyelmet arra, hogy az ilyen típusú balesetek sajnos gyakoriak, és könnyen elkerülhetőek lennének, ha a vezetők betartanák a sebességhatárokat és a követési távolságot, valamint odafigyelnének a forgalomra.