Herczeg Zoltán bajban: sürgősen varrodát keres

Szorult helyzetbe került Herczeg Zoltán divattervező, miután a megbízott csapat nem tudta teljesíteni a legújabb nadrágkollekciójának elkészítését, és visszaadta a munkát. A tervező most közösségi segítséget kér, hogy a kollekció még időben piacra kerülhessen.

Herczeg Zoltán a Facebookon tette közzé a felhívást, amelyben elmondta, hogy az eddigi varrodája felhagyott a tevékenységével, és az új megbízottak is visszaküldték a munkát egy hónap után, bár a mintavarrások már elkészültek. A divattervező az idő szorításában keresi a megoldást, hogy a nadrágkollekciója még a szezonban piacra kerülhessen.

Herczeg arra kér mindenkit, hogy segítsenek neki olyan varrodát találni, amely képes lenne gyorsan és minőségi munkát végezni, hiszen május közepe van, és a szezon javában tart. A tervező hangsúlyozza, hogy a minőség és a gyorsaság a legfontosabb számára, és az ár megegyezés kérdése. A cél az, hogy a kollekció harminc hosszú és harminc rövid nadrágból álljon, amelyeket kész mintadarabok alapján kellene elkészíteni.