Görbe Nóra megosztotta ritkán látott fiát: Marci már 35 éves

Görbe Nóra, a Linda sorozatok egykori sztárja, friss fotót tett közzé a ritkán látott kisebbik gyermekével, Marcival, aki már 35 éves.

Görbe Nóra, aki a Linda sorozatokkal vált országosan ismertté, ma már visszavonultan él, és nem gyakran oszt meg részleteket a magánéletéből. A színésznő korábban elárulta, hogy bár négy kereskedelmi csatorna is szerette volna folytatni a Linda sorozatot, ő minden alkalommal visszautasította az ajánlatokat. Ennek oka, hogy nehezen viselte a kritikát és a bántást, amelyet a sorozat sikerei ellenére is kapott. A Linda 1983 és 1989 között futott, és jelentős sikert aratott, de Görbe Nóra számára ez már csak a múlt része.

A színésznő nem szokott nyilatkozni a magánéletéről, így Gát György, a gyermekei édesapja haláláról sem beszélt nyilvánosan. Gát György, aki márciusban hunyt el, két gyermeket hagyott hátra: egy fiút és egy lányt, akik a gyászidőszakban támogatják édesanyjukat. Görbe Nóra az Instagram-oldalán osztott meg egy közös képet a 35 éves Marcival, ami arra utal, hogy a család szorosan összetart a lelkileg megterhelő időszakban.

A színésznő a fotóhoz így kommentált: "Egy anyának boldogság boldognak látni a fiát. Szép szombat."