Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott október óta

Erdélyi Mónika, aki 15 évig küzdött a túlsúllyal, októberben kezdett egy életmódváltásba, és az eredmények már szemmel láthatóak. A műsorvezető a Mokká című műsorban beszélt arról, hogy a fogyás érdekében sokat dolgozott, de nem érezte rosszul magát a folyamat során, és nem voltak szigorú szabályok, amiket követnie kellett volna.

Erdélyi elmondása szerint a fogyás során rájött, hogy nem szükséges küszködni, hiszen korábban sokféle módszert kipróbált, amelyek ideiglenes eredményeket hoztak, de 8-10 kiló után megállt a fogyás. Úgy érezte, nem tesz jót a szervezetének, ha kínozza magát.

A műsorvezető egy 12 hetes programot követett, amelynek köszönhetően először 15 kilót fogyott, majd a fogyás folytatódott, és mostanra már összesen 20 kilótól szabadult meg. Erdélyi Mónika azt is hozzátette, hogy sokan gondolják, 40-45-50 éves kor után már nem lehet fogyni, de ő bebizonyította, hogy ez nem így van. Szerinte szükség van egy kis önfegyelemre, de nem kell minden örömforrást megvonni magunktól.

Végül megemlítette, hogy a műsorban viselt ruháját tizenöt évig nem használta, és nem is gondolta volna, hogy valaha ismét rá fog menni. Erdélyi Mónika számára ma már a tükörben látott kép nyújt nagyobb örömet, mint a korábban örömöt okozó ételek, mert tudja, hogy azok hova "fognak landolni". Az egykori tévés Jákob Zoltán segítségét kérte a súlyproblémái miatt, így elsőként tesztelhette az üzletember új életmódváltó programját. Az életmódváltó program nem kúra szerű, hanem teljesen beépíthető a mindennapi életbe, és Erdélyi Mónika elárulta, hogy az energikus megjelenése is ennek köszönhető.