Elle - A Doktor Szöszi előzménysorozata 2025-ben érkezik

Reese Witherspoon bejelentette, hogy 2025-ben debütál az Elle, a Doktor Szöszi előzménysorozata, mely Elle Woods középiskolás éveire fókuszál.

Reese Witherspoon, aki a Doktor Szöszi filmekben Elle Woods karakterét alakította, egy Amazon prezentáción jelentette be az előzménysorozat érkezését, ahol a színésznő a karakterre jellemző pink kiskosztümben és egy csivavával a karjában tűnt fel. Witherspoon a bemutatón a Doktor Szöszi első részének ikonikus "hajol és feszít" mozdulatát is elvégezte.

Az Elle című sorozat az Amazon Prime-on lesz látható, és a történet Elle Woods gimnazista éveit dolgozza fel. Bár Witherspoon nem tér vissza a főszerepbe, producerként részt vesz a sorozat készítésében. A sorozatot Josh Schwartz és Stephanie Savage, a Gossip Girl alkotói írják, míg a showrunneri feladatokat Laura Kittrell látja el, aki korábban olyan sorozatoknál dolgozott íróként és producerként, mint a High School és a Bizonytalan.

Witherspoon egy Instagram-posztban is megosztott egy rövid videót a készülődésről, ahol megjegyezte, hogy Elle is csak egy átlagos gimis lány volt a Harvard előtt. Az előzménysorozat bejelentése különösen időszerű, tekintettel arra, hogy a Doktor Szöszi kultfilmje 2021-ben ünnepelte a húszadik évfordulóját. Az Instagram-felhasználók meg is jegyezték, hogy a színésznő semmit sem öregedett, többen pedig abban reménykednek, hogy Witherspoon lánya, Ava Phillippe kapja a főszerepet.