Debreczeni Zita és Köllő Babett ugyanabban a mesés ruhában

Hazánkban ritkán adódik alkalom arra, hogy két ismert személyiség ugyanazt a ruhát viselje, ám Debreczeni Zita most éppen egy olyan kreációban pózolt, amelyet korábban Köllő Babett is magára öltött.

Debreczeni Zita nemrégiben egy fotózás alkalmával több különleges ruhában is megmutatta magát, amelyek közül egy különösen ismerős lehetett azok számára, akik figyelemmel kísérik a hazai sztárvilágot. A fotózáson készült videóban a szemfülesebb rajongók észrevehették, hogy az egyik ruha megegyezik azzal a Disney-mesébe illő darabbal, amit Köllő Babett viselt a Sztárban sztár leszek! című műsor egyik élő adásában 2023 novemberében.

A két híresség által viselt ruha igazán figyelemfelkeltő, hiszen madárszobrocskák díszítik, amelyek a kreációt különlegessé és látványossá teszik.

Debreczeni Zita Instagram-oldalán osztotta meg élményeit a fotózásról, ahol elmondta, hogy ez a munka egy kicsit kibillentette a megszokott hétköznapokból, ami két kisgyermek édesanyjaként nem mindennapi élmény számára.

Egy rajongója kérdésére válaszolva Debreczeni megerősítette, hogy valóban ugyanarról a ruháról van szó, amit Köllő Babett viselt, és hozzátette, hogy már akkor lefotózta a képernyőt, amikor a színésznőt látta benne a televízióban.

: article-1