Balogh Edina és Som Krisztián válása utáni kapcsolatuk

Balogh Edina és Som Krisztián válásuk bejelentése óta új életet kezdtek, és mindketten új társra találtak. A válás ellenére a gyerekek életében az apjuk is jelen van, és a szülők együttműködnek a nevelésben.

Balogh Edina és Som Krisztián tavaly októberben jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. Nem sokkal később mindketten új kapcsolatba kezdtek; Edina Szabó Simonba szeretett bele, és már az összeköltözésüket tervezik, míg Krisztián egy 21 évvel fiatalabb kedvesével jött össze. Edina elmondása szerint a válás ellenére a gyerekek életében az apjuk továbbra is aktív szerepet vállal, és mint szülőtársak, együttműködnek a nevelésben.

A színésznő szerint a válás utáni időszak megnyugtató számára, és úgy érzi, hogy jól boldogul ebben a felállásban. A gyerekek, Noel és Lili, már nagyobbak, így könnyebb velük, mint korábban. Noel tizenegy éves, okos és precíz, míg Lili hét éves. Edina azt is hozzátette, hogy a válás óta az apjukkal töltött idő minősége is javult, mivel korábban ő vitte a napi rutint, és az apjuk ritkábban volt aktív velük.

Az anyuka arról is beszélt, hogy a válás lehetőséget adott neki arra, hogy saját magával is foglalkozzon, sportoljon, nyelvet tanuljon, festészetet űzzön és rendezvényeket vezessen. Fontosnak tartja, hogy az ember ne csak anyaszerepben értelmezze magát, hanem önmagában is számítson.