Kemecsei iskolai bántalmazás: Adrián kitartóan gyógyul

Jobban érzem magam, már esténként sincs szükségem semmilyen fájdalomcsillapítóra – mondta Adrián, a kemecsei iskolai támadás áldozata. A fiú bízik a teljes felépülésben és abban, hogy visszatérhet a focipályára.

Adrián, a kemecsei iskolában súlyosan bántalmazott kisfiú a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy a műtét után már jobban van, és bár még vannak fájdalmai, már lábra tud állni. A 10 éves gyermeket az iskolai szünetben négy iskolatársa támadta meg, akik 10 és 12 év közöttiek voltak. A támadás következtében a gyermek lépe leszakadt, ami miatt életmentő műtétre volt szükség.

A fiú elárulta, hogy a támadó lányokra haragszik, de tudja, hogy mivel egy településen élnek, előbb-utóbb újra találkozniuk kell. Adrián szeptembertől egy új iskolában fog tanulni, mivel a húgát és az unokatestvérét is kivették a kemecsei intézményből.

Az eset kapcsán az oktatási intézmény belső vizsgálatot indított, a rendőrség pedig életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményezett. Adrián apja a Blikknek beszélt arról, hogy még nem tudják, mennyire lesz teljes a gyermek felépülése, és aggodalmukat fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a fiú a jövőben nem tudja majd a focit olyan intenzitással űzni, mint korábban.