„Nem tudtam, hogy ennyire szeretnének meghalni” – Jön a Sárkányok háza új évada

Megjelent a Trónok harca előzménysorozatának, a Sárkányok házának második évadához az előzetes. Június 17-én indul a sorozat új évada a Maxon és az HBO csatornáin.

A hivatalos trailer közzétételével a rajongók betekintést nyerhetnek a közelgő epizódok izgalmas világába. Az új évad a II. Aegon Targaryen vezette Zöld Tanács és a Rhaenyra Targaryen vezette Fekete Tanács közti csatára és hatalmi harcra fókuszál. A konfliktusban minden szereplőnek állást kell foglalnia, és dönteniük kell, hogy melyik oldal mellé állnak.

A Sárkányok háza első évada már az első pillanattól kezdve hatalmas sikert aratott, ami az előzetes várakozásokat is felülmúlta. A premier alkalmával az HBO Max szolgáltatása egy időre összeomlott a nagy érdeklődés miatt. Az előzménysorozat Európában és Magyarországon is minden idők legnézettebb tartalmává vált az HBO streamingplatformjain, megelőzve ezzel még a Trónok harca nyolcadik évadát is.

A Sárkányok háza második évada nyolc epizódból fog állni, és az újoncok mellett Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke és Emma D'Arcy is visszatérnek a főszerepekben. A sorozat új évada a Max platformon lesz elérhető, amely az HBO Max tartalomkínálatát hivatott bővíteni. A Sárkányok háza új évadának trailerét alább tekintheti meg.