A BudaPart Gate irodaház és a CPI Hungary szolgáltatásai

A CPI Hungary, Magyarország legnagyobb irodaportfóliójának tulajdonosa és üzemeltetője, a BudaPart Gate irodaházban is kínálja magas színvonalú szolgáltatásait, amelyek a dolgozói jóllétet és a fenntarthatóságot helyezik előtérbe.

A Lágymányosi öbölben található BudaPart Gate az új városnegyed kapujában helyezkedik el, ahol a legmodernebb építészeti és műszaki megoldások találkoznak a CPI rugalmas szolgáltatásaival. A természeti környezet és a kiváló megközelíthetőség miatt az irodaház népszerűsége magas, a portfólió épületei közül több is elérte a 100%-os kihasználtságot. A CPI Hungary 2023-ban több mint 60 bérleti szerződést írt alá, összesen 54 ezer négyzetméternyi területre.

A vállalat az Immofinanz és az S IMMO felvásárlásával növelte jelentősen az ingatlanállományát, így került a kezelésébe a 20 ezer négyzetméteres BudaPart Gate is. Az irodaház 2020-ban nyitotta meg kapuit, és a tulajdonosváltás óta a CPI Hungary magasabb szintre emelte az épületüzemeltetést. A menedzsment aktív kommunikációt folytat a bérlőkkel, és rugalmas irodai megoldásokat kínál az új trendek és változó igények szerint.

A bérlők a CPI több irodaházában is igénybe vehetik a szolgáltatásokat, így mindenki megtalálhatja a számára ideális munkateret. A Humán Innovációs Program és a myhive márka jólléti szolgáltatásai szállodai szintű élményt nyújtanak, hozzájárulva a dolgozók mentális egészségéhez és jólétükhöz.

A BudaPart Gate irodaházban is megvalósul az integrált vagyon- és ingatlankezelés, az in-house bérlőkezelés és kereskedelmi üzemeltetés révén, amelyek gyorsan és hatékonyan reagálnak a bérlők igényeire. Ezáltal a dolgozók egy otthonos és kényelmes munkahelyen koncentrálhatnak feladataikra.

A CPI Hungary zöld bérleti szerződést kínál a BudaPart Gate irodaházban is, amely évente kétszer fenntarthatósági fórumokat tart, hogy a dolgozók megismerjék az együttműködési lehetőségeket és csökkentsék az ingatlanok környezetre gyakorolt hatásait. Az irodaház LEED Gold zöld minősítését olyan fenntartható megoldásoknak köszönheti, mint az energiahatékony gépészeti rendszerek, a víztakarékos öntözés vagy az elektromos autótöltők.

A CPI korszerű energiastratégiája stabilan tartotta az árakat az elmúlt években, így a BudaPart Gate használói is élvezhetik a költséghatékonyságot. A vállalat portfóliójának villamosenergia-szükségletét régiós megújuló energiaforrásokból biztosítja, amely kiszámítható üzemeltetési és energiaköltségeket garantál a bérlők számára.