Halle Berry meztelen fotójával köszöntötte anyák napján

Az Egyesült Államokban május második vasárnapján ünnepelték az anyák napját, amely alkalmából Van Hunt zenész egy merész fotóval köszöntötte párját, Halle Berryt.

Az ünnepi hangulatban Van Hunt egy olyan képet osztott meg Instagramon, amin a 57 éves Halle Berry meztelenül látható, bár csak hátulnézetből. A zenész a fotóhoz írt üzenetében a színésznőt "vagány anyucinak" nevezte, és viccesen megjegyezte, hogy talán nem kellett volna közzétennie a képet. "Boldog anyák napját a szívem legmélyéről... A francba, ezt nem kellett volna kiposztolnom! De el kell ismerni, hogy ez egy elég vagány anyuci!" – fogalmazott a bejegyzésében.

Halle Berry és Van Hunt kapcsolata 2020 óta tart. A színésznőnek két gyermeke van korábbi kapcsolataiból: egy 16 éves lánya és egy tízéves fia, így az anyák napi köszöntés teljesen jogos. Berry az elmúlt években többször is megosztott már magáról merész fotókat közösségi oldalán, és úgy tűnik, a meztelenkedés nem okoz számára gondot. Tavaly például éppen ugyanezen az erkélyen pózolt pucéran.