VV Kikidi és Valen megható pillanatai a ValóVilág villában

A ValóVilág 12 legutóbbi buliján VV Kikidi és VV Valen zokogva ölelték meg egymást, miközben VV Geri is könnyek között osztotta meg érzéseit.

A ValóVilág 12 nyugiszobája ismét színhelyül szolgált a villalakók érzelmi kitöréseinek. Nemrég VV Dzsigeri kereste fel a helyet, hogy magányosan ejtse ki könnyeit, most pedig a buli alatt több lakó is megosztotta fájdalmát és örömét társaival. Az események során VV Geri a családjáért sírt VV Valen vállán, majd Valen lett az érzelmek következő áldozata, amikor VV Kikidi megható szavakkal fordult felé:

Bekerültél ide középre a testvéreim közé, nekem te a testvérem vagy!

Kikidi szívből jövő vallomása után reményét fejezte ki, hogy a játék győztese közülük kerül ki:

„Még annyit hadd mondjak el amúgy, hogy én egy valamit megálmodtam, tesó, hogy ketten ott ülünk. És tudod mit? Ketten ott ülünk, kimondják a neved, és azt mondom, ez az! Mert te vagy az egyetlen egy ember, akit láttam, senki mást! Nekem a Valen az egy csoda!”

Az érzelmekkel teli jelenet során a két fiú egymás karjaiban zokogott, míg Valent újdonsült barátnője, Dorka igyekezett megnyugtatni őket:

Ez annyira szép, melyik valóságshow szólt arról, hogy a lelkek?!

A villában eltöltött rövid idő alatt a fiatalok annyira közel kerültek egymáshoz, hogy már a gyermekvállalás is szóba került közöttük.