Telekom: Új készülékek az Apple piacán

A Telekom új sajátmárkás telefonokat vezet be május 23-án, a T Phone 2-t és a T Phone 2 Pro-t, amelyek fejlett technológiával és környezetbarát megoldásokkal hódítanak.

A Telekom célja, hogy elősegítse az emberek hozzáférését a digitális világhoz. A hamarosan piacra kerülő T Phone 2 és T Phone 2 Pro modellekkel a vállalat nem csak a technológiai innovációra, hanem a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektet. A készülékek kiemelkedő teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel, 5G-képességgel és magas minőségű kijelzővel rendelkeznek, így garantálva a felhasználóknak az optimális játék- és streaming-élményt.

A Telekom által kiadott közlemény szerint a telefonok a "Green Magenta" címkét is elnyerték, amely az éghajlatvédelemhez és a felelős erőforrás-felhasználáshoz való hozzájárulást jelzi. A műanyagmentes csomagolás, a magas újrahasznosíthatóság és a csökkentett szén-dioxid kibocsátás mind-mind azt mutatják, hogy a Telekom komolyan veszi a környezetvédelmi felelősségét.

Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a vállalat azon dolgozik, hogy ügyfelei lépcsőzetesen, saját igényeiknek megfelelően tudjanak továbblépni a digitális világban. Kiemelte, hogy az új eszközök mérföldkövet jelenthetnek az 5G technológia elérhetőségében, amely jelentősen hozzájárulhat a mindennapi élet digitális fejlesztéséhez.

A T Phone 2 5G és a T Phone 2 Pro 5G nem csak Magyarországon, hanem további kilenc európai országban is kapható lesz. Az árak tekintetében a T Phone 2 59 840 forintba, míg a T Phone 2 Pro 99 840 forintba kerül majd, de hűségvállalással és havi díjas csomaggal kedvezményes áron is elérhetők lesznek.