Az új Office sorozatról Steve Carell véleménye

Steve Carell, az eredeti Office sorozat sztárja, elárulta, hogy nem fog szerepelni a sorozat folytatásában, de izgatottan várja az új részeket.

Az Office, azaz a Hivatal című sorozat új folytatása már biztosan érkezik, de a rajongók nem a megszokott scrantoni Dunder Mifflin iroda dolgozóival találkozhatnak majd újra. Az új széria új szereplőket mutat be, köztük a Fehér Lótusz sztárját, Sabrina Impacciatore-t és Domhall Gleeson-t, akik egy korábban sikeresebb napokat megélt újság szerkesztőségében dolgoznak majd. A történet az eredeti Office világában játszódik, de a régi karakterek, köztük Steve Carell által megformált Michael Scott, nem térnek vissza, még mellékszereplőként sem.

Carell elmondta, hogy bár nem lesz része az új sorozatnak, kíváncsian várja annak megjelenését. "Nézni fogom, de nem fogok benne szerepelni. Ez valami új dolog, és tényleg semmi oka nem lenne a karakteremnek a felbukkanásra egy ilyesmi szférában" – nyilatkozta a színész. Hozzátette, hogy az új alapkoncepció nagyon tetszik neki, és Dom Gleesonnal kapcsolatban is csak pozitív tapasztalatai vannak.