Rohlig SUUS Logistics: Új logisztikai központ Magyarországon

A Rohlig SUUS Logistics, Lengyelország legnagyobb logisztikai szolgáltatója, az idei nyár közepén nyitja meg első magyarországi raktárát a HelloParks Maglód területén.

A HelloParks Maglód 45 ezer négyzetméteres MG3-as létesítményében helyet kapó, közel 7000 négyzetméteres raktár a Rohlig SUUS Logistics számára jelentős mérföldkő, hiszen ez lesz az első magyarországi telephelyük. A magyar hátterű ipari ingatlanfejlesztővel kötött hosszútávú bérleti szerződés révén a vállalat integrált logisztikai megoldásokat fog nyújtani a bérbe vett területen.

A többfunkciós logisztikai központ, amely 3000 raklaphellyel és egy rakodóterminállal is rendelkezik, a Rohlig SUUS Logistics növekvő magyarországi partneri hálózatának stratégiai fontosságú eleme lesz. A CBRE szakmai támogatásával létrejött megállapodás eredményeként az MG3 épület már most 27 300 négyzetméternyi területtel rendelkezik bérlők számára, ami az elérhető területek több mint 60 százalékát jelenti. Az MG3-as létesítményben már olyan vállalatok is helyet foglalnak, mint az Aeroplex, a Loginvent és a WellPack.