Patrick Duffy magyarországi forgatása és a színész magyar hangja

Patrick Duffy, a Dallas sorozatból ismert színész, hamarosan egy magyar filmben tűnik fel, és a Blikk információi szerint a budapesti forgatás alatt szerény kívánságokkal állt elő.

A legendás amerikai színész, Patrick Duffy, aki a Dallas sorozat Bobbyjaként vált ismertté, egy magyar film, a Lepattanó című alkotásban fog szerepelni. A film utómunkálatai jelenleg is zajlanak, és a producere, Roskó Péter elmondása szerint Duffy a forgatás alatt rendkívül profin viselkedett, és nem kért különleges ellátást, csupán egy tízkilós súlyzót a szállodai szobájába.

Roskó szerint a színész készségesen állt a produkciónak rendelkezésére, interjúkat adott, és segítőkész volt. A producer hozzátette, hogy még nem ismert a film bemutatójának dátuma, de szeretnék, ha Duffy részt venne rajta, akár csak videós bejelentkezéssel.

A Pannónia Szinkronstúdióban találkoztunk Csankó Zoltánnal, aki Patrick Duffy állandó magyar hangjaként ismert. Csankó eddig közel ötszáz alkalommal szinkronizálta a színészt, többek között a Dallas és az Egyről a kettőre sorozatokban, valamint több filmben is. A szinkronszínész elárulta, hogy a Dallas volt a kedvenc szerepe, és emlékezetes számára egy tűzoltós film is, ahol Duffy hősként mentett meg egy gyereket.

Csankó Zoltán a forgatás során személyesen is találkozott Dufffyval, ami mély benyomást tett rá. Elmondása szerint az a hét lelkileg teljesen az ő találkozójukra koncentrált, és a színész az ifjúságát és egész életét jelentette számára. A mostani szinkronizálási feladatról Csankó azt mondta, hogy a szerep szimpatikus, és bízik benne, hogy lesz benne kitörés, ami egy jó szerep ismérve.