Majka és fia drága órái

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka és 12 éves fia, Marián értékes órákat viselnek, ami a közösségi médiában is nagy figyelmet kapott.

A rapper-műsorvezető, Majka nemrégiben egy cipőboltban járt, ahol kifejezte nemtetszését a magas árak iránt, különösen egy 55 ezer forintos lábbeli kapcsán. Az X-Faktor új mentoraként is ismert Majka a Sneaker Tour című YouTube műsorban kritizálta az árakat, mondván: „Hülye vagy? Komolyan, ez 55 ezer? Ne b*sszál már! Ennek az előállítása szerintem nem több 17 forintnál. De miért ilyen drága? Aki ezt a papucsot megveszi 55 ezer forintért, annak hulljon ki a haja, esküszöm! Ki az, aki ezért 55 ezer forintot ad?”.

A Beszéljünk órákról! TikTok-oldal szakértője azonban felfedte, hogy Majka és fia is igen drága órákat viselnek. Majka órája egy Rolex Sky-Dweller, amely a cég legbonyolultabb modellje, két időzónás naptárral, acél óratesttel és fehérarany lünettával. Ennek az órának az ára körülbelül huszonötezer euró, ami nagyjából tízmillió forint.

Majka fia, Marián egy Omega-Swatch kollaborációval, a MoonSwatch Mission to Mars változatával büszkélkedhet, amelynek listaára körülbelül kétszázhatvan euró, azaz százezer forint környékén mozog. A TikTokon megosztott videóban a szakértő részletesen ismerteti az órák jellemzőit.