Lola váratlanul távozott a képernyőről: terhességi pletykák eloszlatva

Lola, a népszerű énekesnő, négy év után hagyta el a Duna TV Szerencse Szombat című műsorát, ami számos találgatást váltott ki a rajongók körében.

Lola és Freddie négy évig voltak a Szerencse Szombat műsorvezetői, de az énekesnő nemrég bejelentette távozását. Freddie egy közösségi oldalon megosztott közös kép és érzelmes üzenet mellett búcsúzott tőle. Az üzenetben Freddie méltatta Lola munkáját és azt, hogy a változás őbenne érett meg, nem pedig külső kényszer hatására távozott. Az énekesnő iránti tiszteletét és háláját fejezte ki, és jókívánságait küldte útjára.

A rajongók azonban félreértették Freddie szavait, és sokan azt hitték, Lola azért hagyja el a műsort, mert babát vár. Lola a Borsnak adott interjúban tisztázta a helyzetet, kijelentve, hogy nem terhes, és a távozása mögött nem áll ilyen ok.

Lola meghatódottan beszélt arról, hogy Freddie üzenete nagyon jól esett neki, és bár a búcsú pozitív volt, mégis fájdalmas élményt jelentett számára. Kiemelte, hogy a műsorban eltöltött idő alatt megszerette a kollégáit, és hiányozni fognak neki.

Az énekesnő elmondása szerint a rajongók által említett "freudi elszólás" és a boldog babavárást kívánó kommentek csupán félreértéseken alapultak. Lola szerint Freddie üzenete inkább arra utalt, hogy örül az énekesnő boldogságának, és arra, hogy vigyázzanak magukra a párjával. Lola hozzátette, hogy ha valóban terhes lenne, azt nem tudná eltitkolni, hiszen általában a terhesség előrehaladtával egyre nehezebb rejtve tartani.