A La Défense Aréna reagálása a földön fekvő baba ügyében

A párizsi La Défense Arénában adott koncertjei során Taylor Swift egyik fellépése után készült fotó vált a közösségi média központi témájává, amelyen egy földön fekvő baba látható. Az eset kapcsán az aréna kiadott egy nyilatkozatot, amelyben tisztázza a helyzetet.

A La Défense Aréna négy koncertet adott otthon Taylor Swiftnek a múlt héten, és a május 10-i esemény került a figyelem középpontjába, amikor egy baba fotóját lefotózták a helyszín padlóján. Az aréna kedden reagált a történtekre, kijelentve, hogy bár felajánlottak egy alternatív elrendezést a szülőknek, a jegytulajdonosok ezt elutasították. Az aréna szabályzata szerint korhatár nélkül minden gyermeket beengednek, amennyiben van jegyük és felnőtt kíséretük.

A közösségi médiában egy felhasználó osztotta meg a képet május 10-én, hozzáfűzve, hogy ő azonnal értesítené a biztonsági szolgálatot, ha egy babát látna a földön.

Taylor Swift rajongói ismertek elkötelezettségükről, ami a koncertekre való várakozást is magában foglalja. Novemberben kiderült, hogy több száz rajongó már hónapokkal a Buenos Aires-i koncert előtt sátrazott a River Plate stadionjánál, hogy elsőként léphessenek be a helyszínre.

Swift jelenlegi turnéja során legújabb, The Tortured Poets Department: The Anthology (TPD) című dupla albumát népszerűsíti, amely április végén jelent meg és azonnal a lejátszási listák élére került.

A cikkben említett egyéb hírességek magánéleti eseményei, mint például Sophie Turner és Joe Jonas válása, vagy az anyák szórakozási szokásai, nem kapcsolódnak szorosan a La Défense Aréna eseményéhez, ezért azok részletezése nem releváns ebben a kontextusban.