Kucsera Gábor őszintén beszélt hűtlenségéről és az újrakezdésről

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága még mindig rengeteg kérdést vet fel, de most egy bizonyosság van: Kucsera Gábor többször is megcsalta feleségét, és ezt a tényt mindig tagadta. A korábbi olimpikon Hajdú Péter műsorában tárta fel házasságának és sportkarrierjének eddig rejtett részleteit, valamint a szakítás utáni újrakezdésről is beszélt.

Hiába látszott úgy, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata már véget ért, a két ex-sportoló hivatalosan még nem vált el. A közeli ismerősök szerint a kapcsolat még nem zárult le, és a pár többször is megerősítette, hogy bármi is történt közöttük, valahogy mindig együtt maradtak. Az utóbbi időben kiderült, hogy a két sportoló jóban maradt egymással, mivel a gyermekeik érdekeit tartják szem előtt.

A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor előzetesében Kucsera Gábor számos titkot fedett fel. Beszélt drogproblémáiról és sportpályafutásának kihívásairól, de a legmegdöbbentőbb vallomásait feleségével kapcsolatban tette. A házaspár 11 éve él együtt, de az elmúlt évek során több nehézséggel is szembenéztek. Mint arról már többször beszámoltunk, tíz év házasság és három közös gyermek után váltak szét, Szabina pedig nem titkolta: többször került már válságba a házasságuk.

A műsorban elhangzott párbeszédben Kucsera Gábor elismerte, hogy voltak afférjai, amelyeket mindig tagadott felesége előtt:

Hajdú Péter: Na öntsünk tiszta vizet a pohárba. Volt megcsalás? Kucsera Gábor: Volt. H. P.: És le is buktál? K. G. : Nem. Úgy határozottan nem. H. P.: Tagadtad mindig? K. G.: Mindig, mindent.

A világbajnok kajakozó azt is elárulta, hogy a sportkarrierjében bekövetkezett törés, az olimpiai kudarc után kezdett el lecsúszni a lejtőn, és rossz társaságba keveredett. A 2013-as esküvői fotójukat nézegetve megtörte a csendet azzal kapcsolatban, hogy bár valóban megcsalta a feleségét, sosem váltak el hivatalosan. Kucsera hozzátette, hogy a válásra vonatkozóan eltérő időszakokban voltak készen: amikor ő szerette volna, akkor Szabina nem, és fordítva.

A teljes adásban várhatóan több részlet is kiderül arról, hogy mi vezetett a válás mellett meghozott döntésig. Tápai Szabina is megjelenik a műsorban, így a nézők megtudhatják, hogy ő hogyan reagál férje vallomásaira. Kucsera Gábor azt is megosztotta, jelenleg jó viszonyt ápolnak Szabinával, és sok órányi kemény beszélgetés van mögöttük. Az egykori kézilabdázó, Szabina már a szakításuk bejelentésekor is említette, hogy férje megcsalta őt.