Körtvélyessy Zsolt és a váratlan szerelmi boldogság

Nyolcvan felett is rátalálhat az ember a szerelemre, ezt bizonyítja Körtvélyessy Zsolt esete, aki a sógornőjébe, Marcsiba szeretett bele.

A színész élete váratlan fordulatot vett, amikor felesége, Egerszegi Judit, majd öccse, Csaba is elhunyt. A gyász folyamata során került közelebb sógornőjéhez, Marcsihoz, akivel mára már két éve élnek boldog párkapcsolatban. Körtvélyessy Zsolt elmondása szerint Marcsi feltétel nélkül szereti őt, és a kapcsolatuk teljes harmóniában van, ami a lányával és az unokájával kialakult szoros viszonyban is megmutatkozik.

A színész, aki korábban nem gondolta volna, hogy újra képes lesz szerelmet találni, most már elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer feleségül veszi Marcsit. Jelenleg azonban nem terveznek előre, és a házasság sem áll szándékukban, de Körtvélyessy Zsolt szerint Marcsi örülne neki, bár így is elégedett a jelenlegi helyzettel.

Körtvélyessy Zsolt életvitelét párja, Marcsi is jól tolerálja. A Jászai Mari-díjas művész a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tagja, így gyakran távol van otthonról, havonta akár húsz előadása is lehet. A színész egy új darab próbáit is említette, amit Cseke Péter rendez, és amely miatt gyakran alszik egy kis garzonlakásban, míg Marcsi otthon marad.

Körtvélyessy Zsolt tavalyi szívműtétje és az azt követő komplikációk után már teljesen felépült, bár a derekával még vannak problémái, amelyekre különféle elektromos kütyüket használ a gyógyulás elősegítésére. Az élet azonban nem áll meg, és a szerelem újra és újra megtalálhatja az embert, ahogy azt a Házasság első látásra műsorban részt vevő párok esete is mutatja. A TV2 műsorának utolsó epizódja után Gyöngyi és Csabi döntöttek úgy, hogy férjként és feleségként folytatják, de a Tények Plusz riportjában kiderült, hogy ők is a válás mellett döntöttek, mégis barátként szeretnének maradni egymás életében. Gyöngyi nyitott egy új szerelemre, míg Csaba a jövőbeli kapcsolataiban szeretné hibáit javítani. Az élet útjai kiszámíthatatlanok, és ahogy Körtvélyessy Zsolt esetében, úgy másoknál is új fejezetek kezdődhetnek a szerelem terén.