Kis Grófo és felesége 13 évvel ezelőtti fotóján

Kis Grófo, azaz Grófo-Kozák László több mint egy évtizede él boldog házasságban feleségével, Tündével, akivel még 16 éves korában szöktetett meg. A közösségi oldalán megosztott egy régi fotót, amelyen még gyermekként láthatóak.

Grófo-Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo, már 13 éve boldog házasságban él feleségével, akit 16 éves korában szöktetett meg. A mulatós-sztár 18 évesen érezte úgy, hogy megtalálta élete párját, és nem várt az esküvőig, hanem hamarabb elszökte Tündét a szülei házától. "Tündének először nem tetszett az ötlet, nem akart velem elszökni, nagyon rendes lány, tiszteli az édesapját és az édesanyját. Minálunk ugyanis, ha a menyasszony elszökik a vőlegénnyel, akkor a lányt onnantól kezdve nem lehet visszavinni a szüleihez. De én rafinált vagyok, rövid idő alatt meggyőztem, aztán másnap kora hajnalban meg is szöktettem őt" - mesélte a fülig szerelmes énekes, aki azóta három gyermek boldog apja lett, és feleségével örök hűséget is fogadtak, amit csuklójukra varratott nevekkel is megpecsételtek.

A közelmúltban Kis Grófo nosztalgiázott egy kicsit, és egy 13 évvel ezelőtti képet talált, amelyen ő és felesége még szinte gyerekek. A fotót a Facebookon osztotta meg, és a követőitől kérdezte meg, hogy szerintük sokat változtak-e az évek során. A mulatós zenész a képen 18 esztendős, felesége pedig 15 éves volt.