Karambol történt Angyalföldön

Kedd délelőtt két személyautó ütközött össze Budapest XIII. kerületében, a Lomb utca és a Fáy utca kereszteződésében, ahol a tűzoltók műszaki mentést végeznek.

A baleset következtében a járművek akadályozzák a forgalmat, ezért a fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték az autók áramtalanítását. A helyszínre a mentőszolgálatot is riasztották. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a karambol miatt torlódásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

A mai napon nem ez az egyetlen közlekedési baleset történt az országban; több helyszínen is munkavégzések miatt alakult ki több kilométeres torlódás. Ezen felül, egy súlyosabb baleset is történt az M5-ös autópályán, Ócsa és Inárcs között, ahol két kisteherautó és egy kamion ütközött össze. Az egyik jármű utasát a dabasi hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsból, és a helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Az autópálya érintett szakaszát lezárták a mentés idejére.

Egy másik baleset is történt Újbudán, ahol egy személyautó és egy villamos karambolozott a Villányi úton, a Fadrusz utcánál. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentők érkeztek a helyszínre, és a fővárosi tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A karambol mindkét irányban akadályozza a villamosforgalmat is.

A fővárosi közlekedési balesetek sorát egy újabb eset egészítette ki, amikor a 49-es villamos elütött egy rollerest a Károly körúton, a Gerlóczy utca közelében. A belvárosi hivatásos tűzoltók és a mentőszolgálat is az esethez vonult.