Joshi Bharat és új szerelme: Indiai utazás tervek

Joshi Bharat, a népszerű műsorvezető, komoly terveket szövöget új párjával, Kiss Virággal. Az indiai származású tévés már arról álmodozik, hogy magával viheti szerelmét Indiába, hogy bemutassa neki szülőhelyét és az indiai kultúrát.

A kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult, miután januárban összehozta őket a sors. Joshi Bharat nem habozott, és az első találkozás után már randevúra hívta Virágot. Azóta szinte elválaszthatatlanok lettek, és már közös jövőképet álmodoznak meg, beleértve a hosszú távú terveket és a közös nyaralásokat.

Joshi Bharat a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy sosem kételkedett az érzéseiben, amikor megismerte Virágot. "Az a tapasztalatom, hogy az emberek egy bizonyos kor fölött elengedik a boldogság lehetőségét és ez baj, hiszen sosem lehet tudni, mikor sodor össze a sors két összepasszoló embert. Én hatvannyolc éves vagyok, de egyetlen pillanatig sem viaskodtam az érzéseim ellen, miután megismertem Virágot" – mondta Joshi. Hozzátette, hogy mindig is úgy élt, hogy nem a biztonságot kereste, és sosem mondott nemet a szerelemre, még akkor sem, ha fájdalommal járhat a végén.

Két évvel az előző kapcsolata után találkozott Virággal, akivel már komoly terveket szőnek. Joshi Bharat szeretné megmutatni párjának Indiát, ahol a családja él. "Tizenkét éve nem jártam már Indiában és ez bizony nagyon hosszú idő. Lassan szeretnék hazatérni, hiszen ott él a bátyám és az unokatestvéreim is, akikkel bár tartom a kapcsolatot, de személyesen borzasztó régen nem láttuk egymást. Ez a tervezett út pedig jó alkalmat kínál arra, hogy Virágnak is megmutassam, honnan indult az életem, és szeretném őt megismertetni India és az indiai kultúra szépségeivel" – mesélte a tévés. Azt is hozzáfűzte, hogy szeretné, ha lányai is részt vennének ezen az utazáson.