Gazdag Tibor másodállásban is dolgozik

Gazdag Tibor, a Jóban Rosszban egykori színésze, aki 4287 epizódon át alakította dr. Pongrácz Péter főorvost, most villanyszerelőkkel dolgozik, amikor nem színpadon áll. A színész a sorozat 2022-es befejezése óta továbbra is színházban játszik, de emellett testvérei villamossági vállalkozásánál is elhelyezkedett, ahol kontrollerként dolgozik.

Gazdag Tibor feladatai közé tartozik, hogy felügyelje a villanyszerelők munkavédelmi előírások betartását és a védőruházat használatát a hálózatfejlesztés során. Ezt a munkát általában hétköznapokon végzi, kivéve, amikor színházi előadásokon vesz részt.

A színész a Meglepetésnek nyilatkozva elmondta, hogy sokan tévesen gondolják róla, hogy milliomos, de a valóságban a magyar bérekért dolgozik, és a Jóban Rosszban sikeres évei után új lehetőségeket kellett keresnie. Gazdag Tibor szerint a színházi fizetésből nem lehet megélni és családot fenntartani.

Gazdag Tibor és felesége, Krisztina 26 évvel ezelőtt ismerkedtek meg a veszprémi színházban. Krisztina színésznőnek készült, de a gyerekek születése után felhagyott a művészi pályával, és azóta a családnak szenteli az idejét. A házaspárnak három gyermeke van, közülük a 21 éves András autista, aki állandó felügyeletet igényel.

Gazdag Tibor hamarosan betölti a 60. életévét, és bár egyszerre két helyen is dolgozik, ami nagyon megerőltető, egészségügyi problémái nincsenek, bár egy zenés előadásban elszenvedett kisebb baleset miatt néha fáj a dereka. A színész elárulta, hogy a közös játék öröme miatt mégis szívesen vállal zenés-táncos szerepeket.