"Leköpött, megütött, zsarolt, fenyegetett..." - Döbbenetes vallomás a TV2 sztárjától

A TV2 egyik sztárja, a Házasság első látásra Petrája megdöbbentő vallomást tett korábbi, bántalmazó kapcsolatáról. Az akkori párja erőszakkal követelte tőle, hogy szüljön neki gyereket, és számos módon bántalmazta.

Petra a Házasság első látásra műsorban elárulta, hogy szívesen randizna Jákob Zoltánnal, miután korábbi kapcsolatai nem sikerültek. A személyi edző olyan férfira vágyik, aki mellett igazi nőnek érezheti magát, hiszen múltbeli toxikus kapcsolataiból már kijutott neki. Egy ilyen kapcsolatban a nárcisztikus férfi fenyegette, érzelmileg zsarolta és fizikálisan is bántalmazta. Csak a barátai és külsős segítségével tudott kilépni ebből a helyzetből.

"28 évesen volt az első, felnőtt kapcsolatom. Az elején minden nagyon jó volt, de aztán elkezdett bekebelezni, és nekem menekülnöm kellett. Az akkori párom nagyon szeretett volna gyereket, viszont ezzel a valódi énje is a felszínre tört. Olyanokat mondogatott nekem, hogy ha születne babánk, akkor 18 éves koráig nem válhatnánk el, bármi is történne, de azt is kiadta parancsba, hogy töröljem le az összes férfi ismerősömet. A babaprojektet is úgy vezette be, hogy ő gyereket akar, most! Akkor fél éve voltunk együtt" – idézte fel Petra az Egy este Lillánál! című műsorban.

Petra hiába próbálta meggyőzni a párját, hogy várjanak még a gyermekvállalással, nem tudott vele érdemben kommunikálni, ezért úgy döntött, hogy befejezi a kapcsolatot. Azonban végül mégsem hagyta el a férfit.

"Visszamentem hozzá, de ő azt mondta, hogy bosszúból, amiért én elhagytam, meg fogja törni a lelkem." Petra nem tulajdonított e szavaknak jelentőséget, de a következő fél évben rájött, hogy a férfi mit is értett ezalatt.

"Olyan lelki terrorban tartott, hogy minden önbecsülésem elvesztettem szinte... Ez a férfi engem leköpött, megütött, zsarolt, fenyegetett. Mindezt azért, mert szerinte én nem vagyok normális, és ha majd úgy viselkedem, ahogy neki is tetszik, akkor majd ő is megváltozik. Nagyon kemény meló kellett ahhoz, hogy ebből ki tudjak jönni, de akkor fiatalon és tapasztalatok nélkül sajnos hoztam rossz döntéseket" – mesélte Petra, aki hálás a családja és a barátai támogatásáért.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is.