Debreczeni Zita és Gianni Annoni megmutatták közös otthonukat

Debreczeni Zita és Gianni Annoni házaspár otthona igazán meghitt és letisztultan elegáns, amit most egy lakberendezési boltnak mutattak be.

Az Annoni házaspár otthonában több bútor és tárgy is különleges jelentőséggel bír számukra. A gyermekük születése óta néhány dolgot újra kellett rendezniük, például Debreczeni Zita kedvenc nagyobb vázáit vagy Gianni Annoni antik tárgyait.

Gianni Annoni különösen kötődik bizonyos tárgyakhoz és bútorokhoz a házban, míg Debreczeni Zita számára a fotók és bizonyos ruhadarabok jelentenek nagy értéket. "A két gyerek első rugdalózóját bekereteztük, és ezeket eltettük emlékbe. A kis keresztelő ruháikat is eltettük. Tehát ezek tényleg nagyon fontos dolgok számomra a házban, szívemhez nagyon közel álló tárgyak. Illetve én nagyon párnamániás vagyok, azokkal is állandóan variálok" – mondta Debreczeni Zita a Story magazinnak.

A házaspár otthonában a konyha a központi hely, ahol a baráti összejöveteleket is gyakran tartják, ellentétben a nappalival, ami kevésbé szolgál ilyen célokra. Gianni Annoni családi hagyományokat követve muzeális gondolkodásmódot vall magáénak, és a családi tárgyak különösen közel állnak a szívéhez.