Lehet még új Twin Peaks évad?

David Lynchnek még vannak ötletei egy újabb Twin Peaks-évadhoz, legalábbis ezt állítja a sorozat producere, Sabrina Sutherland. A 2017-es évad után sokan úgy gondolták, hogy a sorozat véget ért, de a producer szerint a Twin Peaks-univerzum még nem merült ki teljesen.

Sabrina Sutherland egy rajongói oldalon tett nyilatkozatában elmondta, hogy bár nem tudja, a harmadik évad vége a sorozat lezárását szolgálta-e, vagy új történet kezdetét jelentette, de biztos abban, hogy Lynchnek vannak még ötletei egy következő évadra. Mark Frost, a sorozat társalkotója kapcsán azonban nem rendelkezik információval.

David Lynch az elmúlt években más területeken is megmutatta kreativitását. Mozifilmet 2006 óta nem rendezett, a Twin Peaks: The Return óta pedig főleg rövidfilmeket készített, és YouTube-csatornáján különös időjárás-jelentéseket és lottósorsolásokat közölt.

A Twin Peaks rajongóinak azonban nem szabad túlzottan reménykedniük, mivel Lynchnek a Netflixre tervezett Unrecorded Night című sorozatát, amely 13 részesre volt tervezve, a pandémia miatt végül törölték.