Curtis hajbeültetése és Csuti tréfája

A közelmúltban nagy figyelmet kapott Curtis hajbeültetése, amelyet a rapper régóta szeretett volna, hogy újra dús hajkoronája legyen. A beavatkozás sikerességét illetően barátja, Csuti egy humoros megjegyzéssel trollkodta meg a művészt.

Curtis április közepén osztotta meg rajongóival, hogy egy áhított álma vált valóra: egy klinika segítségével sikerült megállítani a hajvesztését, és optimista, hogy az év végére már látható lesz a kezelés eredménye. A rapper izgatottan várta, hogy milyen lesz az új hajkorona, és az első képeket április végén tette közzé, amelyeken már észrevehető volt a változás. Judit, Curtis barátnője is büszkén reagált a képekre, "Szia hajas babám" kommenttel illetve a fotókat.

Legutóbbi Instagram-posztjában Curtis és szerelme vitorlázás közben láthatóak, amire Csuti azonnal reagált egy vicces megjegyzéssel: "Lobog a hajad lassan, tesi". Curtis válaszában kiemelte, hogy a hajbeültetésnek köszönhetően ez hamarosan valósággá válhat. A kezelés után a rapper elmondta, alig várja, hogy a haja megnőjön, és különféle frizurákat készíthessen belőle.