Brooke Shields és tinilánya közös tetoválást csináltatott

Brooke Shields és kisebbik lánya, Grier, az anyák napja alkalmából közös tetoválást varrattak, amely még inkább megerősíti közöttük a szoros kapcsolatot.

Brooke Shields, a híres színésznő, ismert arról, hogy különlegesen szoros kapcsolatot ápol két nagylányával, Rowan-nal és Grier-rel, akik már 20 és 18 évesek. Shields elárulta, hogy lányaival gyakran tartanak "csajos" napokat, amikor romantikus vígjátékokat néznek, és még az sem ritka, hogy együtt alszanak egy ágyban.

Az anyák napjának ünneplése során Shields és Grier egy közös tetoválást csináltattak az Egyesült Államokban. Grier csuklójára, míg Shields felkarjára került az azonos minta, amely egy magassarkúban álló gyermeket és édesanyát ábrázol. A tetoválások egy felnőtt és egy gyerek lábfejeit ábrázolják bokáig egy-egy azonos méretű magassarkú cipőben, amelyeket Scott Campbell tetoválóművész készített el, és amelyekről Shields és Grier egy podcastműsorban meséltek.

Shields a tetoválás kapcsán megosztott egy kedves családi emléket: "Amikor kicsi volt, mindig az én cipőimet viselte, mindegy, milyen apró is volt a lába. Nem volt annál aranyosabb, mint amikor pelenkában és magassarkúban jött reggelizni" – idézte fel a színésznő.

A családi hagyományokhoz hűen, Shields nagyobbik lánya, Rowan sem maradhatott ki a közös tetoválásokból; ő már korábban, középiskolai ballagásakor készítettetett egy katicabogarat ábrázoló anya-lánya tetkót Shields-szel. Shields a csuklójára, míg lánya a bokája fölé helyeztette a katicabogarat. A podcast-beszélgetésből kiderült, hogy Rowan szerette volna, ha a középiskola elvégzése után közösen tetováltattak volna édesanyjával.