Bródy János felesége a választási ringben

Bródy-Farkas Anita, a népszerű magyar zenész, Bródy János felesége, képviselői pozícióra pályázik az V. kerületben, Juhász Péter polgármesterjelölt csapatának tagjaként.

Bródy-Farkas Anita a választópolgárok előtt mutatkozott be mint az 1. választókerület új képviselőjelöltje. Független jelöltként kíván indulni, és Juhász Péter weboldalán közzétett bemutatkozója szerint több évtizedes menedzsmenti tapasztalattal, valamint államigazgatási főiskolai diplomával rendelkezik. A bemutatkozásban azonban nem említik, hogy ő Bródy János felesége.

Amennyiben képviselővé választják, a turizmussal kapcsolatos ügyekért és a lakhatásért felelős pozíciót töltené be. Célul tűzte ki, hogy az V. kerület Budapest lüktető szíve és lelke maradjon. Elkötelezett amellett, hogy a kerületben rejlő lehetőségeket kiaknázza, és a turizmusból eredő terheket úgy kompenzálja, hogy az ott élők számára is előnyös legyen.

Bródy János, Anita férje, ismert véleménynyilvánítója a politikai eseményeknek. Áprilisban kiadott dalában erős kritikát fogalmazott meg a jelenlegi politikai helyzetrel kapcsolatban.