A Blikk játékának nyertesei: Katalin családja is szerencsét próbált

Nagy öröm érte Zsók Mihálynét, aki a Blikk legújabb játékával húszezer forintos utalványt nyert. A család többi tagja is hasonló szerencsében részesült már korábban.

Arnóton élő olvasónk, a 66 éves Katalin boldogan mesélt arról, hogy a lánya és a férje után ő is nyert a Blikk játékával. A nyereményt fürdőzésre tervezik fordítani, és további nagyobb nyeremény reményében, a 400 ezer forintos fődíjra is pályáznak.

A Blikk Vakáció játéka május 26-ig tart, ahol a résztvevőknek három különböző nap szelvényén szereplő kérdésekre kell helyesen válaszolniuk. A válaszokat postán vagy e-mailben is el lehet küldeni a megadott címekre.

A játék során nem csak a fődíjra, hanem naponta 20 ezer forintos nyereményekre is lehet esélyesek a résztvevők. Ehhez csupán az aznapi helyes válasz betűjelét kell SMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra, a nevükkel és címükkel együtt.

A pályázatok beküldési határideje május 28. éjfél, a sorsolás pedig május 29-én, 11 órakor lesz. A Blikk játéka így nem csak a nyaralás tervezgetéséhez nyújt segítséget, hanem a mindennapi nyereményekkel is folyamatosan izgalmat kínál.