Biggeorge Property: Új vezetők a sikerért

A Biggeorge Property Nyrt. felsővezetése két új szakemberrel, Gárdai Jánossal és Dr. Rézműves Ildikóval erősödik, akik áprilistól, illetve májustól csatlakoznak a céghez. Az új vezetők a vagyongazdálkodás és a kommunikáció területein veszik át a stafétát, elősegítve ezzel a vállalat expanziós törekvéseit és a működés hatékonyságának növelését.

Gárdai János, aki a varsói tőzsdén jegyzett GTC S. A. operatív igazgatójaként szerzett jelentős nemzetközi tapasztalatot, most a Biggeorge Property Nyrt. igazgatósági tagjaként is tevékenykedik majd. János korábban egy 6 országot átfogó, 44 projektből álló, összesen 800 000 négyzetméter alapterületű ingatlanportfólió kezeléséért felelt, és egy 150 fős csapat munkáját irányította. Szakmai tapasztalata a bérbeadás, vagyongazdálkodás, épületüzemeltetés és projektmenedzsment mellett az ingatlanfejlesztés és az ESG-megfelelőség területét is magában foglalja. A White Star Real Estate-nél eltöltött idő alatt, mint pénzügyi-, fejlesztési- és ügyvezető igazgató, valamint magyarországi partner, egy 60 fős budapesti irodát vezetett, ahol a vállalat számos területét felügyelte, többek között az ingatlanfejlesztést, üzemeltetést, vagyongazdálkodást, üzletfejlesztést, banki finanszírozást, akvizíciókat és értékesítési tranzakciókat. A White Star Real Estate felvásárlása előtt 400 millió eurós befektetési portfóliót kezelt, és számos jelentős hazai ingatlanfejlesztési projektben vett részt.

Dr. Rézműves Ildikó közel két évtizedes nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, és a Biggeorge Property csapatához csatlakozva a kommunikációs feladatokat látja el. Ildikó 2011-ben csatlakozott a Skanska magyarországi ingatlanfejlesztő csapatához, ahol a fenntartható budapesti irodaprojektek kommunikációjáért felelt, és a cég globális brandépítésében is közreműködött. A DVM group/Horizon Development kommunikációs és marketingigazgatójaként 2014 és 2023 között a márkaépítés, bérbeadási- és értékesítési támogatás, valamint a hazai és nemzetközi sajtómegjelenések és szakmai rendezvények területén tevékenykedett. A Horizon Developmentnél túlmenően, több külföldi ingatlanalap magyarországi portfóliójának marketingszolgáltatását is ellátta. Legutóbb a Realis Development kommunikációs igazgatójaként dolgozott, ahol az újonnan alakult cég arculatának kialakításáért és kereskedelmi célú ingatlanprojektjeinek előkészítéséért volt felelős.