Balogh Petya, a "Cápák között" befektetője: Az érettségi nem határozza meg az életünket

Az üzletember, Balogh Petya szerint az érettségi vizsga nem játszik olyan meghatározó szerepet az életünkben, mint azt sokan gondolják. A "Cápák között" műsorban befektetőként részt vevő Balogh a Rapid Matek vállalkozásba fektetett be, és most az RTL kameráinak beszélt a közös munkáról és személyes tapasztalatairól.

Balogh Petya és Gódor Zoltán, a Rapid Matek alapítója körülbelül egy éve dolgoznak együtt, miután a "Cápák között" műsorban megismerkedtek és megállapodtak a befektetésről. Balogh elmondása szerint a munkakapcsolatuk azóta is dinamikus, és mint befektető, fontosnak tartja, hogy ne álljon az útjába egy olyan embernek, aki változtatni akar a világon, hanem segítse őt ebben.

Gódor Zoltán is megerősítette, hogy a befektetője, Balogh Petya mindig segítőkész, de nem szól bele túlzottan a munkájába, elegendő teret és önállóságot biztosítva számára.

Balogh visszaemlékezett arra az időre, amikor ő maga érettségizett, és elmondta, hogy bár jó tanuló volt, sosem volt kiváló, és az érettségi előtt is voltak aggodalmai. Azonban úgy véli, hogy az érettségi vizsga nem annyira meghatározó, mint azt sokan hiszik.

Az üzletember hozzátette, hogy az érettségi idején nagyon stresszelt, hogy jó egyetemre kerüljön, mivel úgy érezte, ez szükséges lesz számára. De amikor a Veszprémi Egyetemre került, hamar rájött, hogy ez nem az ő útja, és hogy valójában a szülei álmát próbálta megvalósítani, miközben ő máshol kereste a helyét a világban.