Mire kattintanak a magyarok az OnlyFans-en?

Az OnlyFans platformon végzett kutatás rávilágított, hogy a magyar felhasználók mely erotikus tartalmak iránt érdeklődnek leginkább.

Az OnlyFans a felnőtt szórakoztató tartalom egyik legnépszerűbb forrása lett az utóbbi időben, ahol számos híresség is megjeleníti tartalmait, többek között Molnár Anikó, VV Virág, VV Robi, Szabó Franciska cselgáncs-bajnok, Kelemen Anna és sokan mások. A platform lehetőséget biztosít a készítőknek, hogy biztonságos, egyedi és személyre szabott módon jelenítsék meg tartalmaikat, és előfizetéseket, valamint borravalókat szerezzenek a rajongóiktól, legyen szó erotikus vagy szolid tartalmakról.

A Girls4You cég által végzett kutatás 700 000 OnlyFans profilt elemezve, 13 országban kategorizálta a tartalmakat, és kiszámolta az előfizetések átlagköltségét különböző erotikus preferenciák alapján. A statisztikák alapján meghatározták, hogy mely tartalmak a legjövedelmezőbbek az egyes országokban.

A Big Beautiful Women (BBW) kategória Ausztriában a legnépszerűbb, ahol az előfizetők 15,00 dollárt hajlandóak fizetni ezért a tartalomért. A női dominanciát (Femdom) Csehországban részesítik előnyben, a BDSM tartalmakért pedig Ausztria vezet az átlagosan fizetett 11,33 dollárral. A Cosplay, vagyis a jelmezes szerepjáték, Magyarországon a legnépszerűbb, ahol az előfizetők átlagosan 14,57 dollárt fizetnek érte. Az egyéni műsorokat (Solo) Ausztria kedveli leginkább, míg a szerepjátékos videókért Thaiföldön hajlandóak a legtöbbet, 15,14 dollárt fizetni.

Magyarországon a jelmezes és szerepjátékos tartalmak a legkedveltebbek, amit a kutatás a gazdag népmesei és mitológiai hagyományokkal hoz összefüggésbe. A Cosplay kategória kiemelkedik a magas, 14,57 dolláros átlagfizetéssel, de a szerepjáték is népszerű, 13,50 dollárért kereskednek vele. A Játékok kategória is sikeres, 9,50 dolláros átlagfizetéssel.