63 éves nő és 26 éves férje közös gyermeket várnak

Egy 63 éves nő és 26 éves férje, Cheryl McGregor és Quran McCain, a nagy korkülönbség ellenére is családot alapítanak. A közös gyermeküket béranya hozza majd világra, amely hírt örömmel osztottak meg a közösségi médiában.

Cheryl McGregor és Quran McCain története az interneten terjed, hiszen a pár 37 év korkülönbsége ellenére döntött úgy, hogy gyermeket vállalnak. A nőnek már van 7 gyermeke és 17 unokája, de a pár mégis úgy érezte, hogy szeretnének közös utódot. A terhességről és a béranyaságról szóló hírt videóban osztották meg, amelyben a baba szívhangjait is meghallgatták, és az ultrahangos képeket is megmutatták a követőiknek.

A 26 éves McCain a videóban láthatóan nagyon boldog, hogy apa lesz, és bár feleségének már vannak gyermekei és unokái, ő maga is szeretné átélni a szülővé válás örömeit.

A szerelmesek a közösségi médiában osztották meg örömüket, ahol a követőikkel közölték: "Végre megtörténik, családot alapítunk" – így fejezték ki boldogságukat a videóban.

A Mirror által közölt cikk szerint a pár további képeket is megosztott a szerelmesekről, amelyeket a közösségi médiában tettek közzé.