"A gyerek ott ült a sarokban, hogy ő senkinek nem kell" - Zalatnay Sarolta könnyek között mesélt a lányáról

Zalatnay Sarolta, könnyeivel küszködve, megosztotta a történetet arról, hogyan fogadta örökbe a lányát, Nikit, miután visszatért Londonból és felhagyott a nemzetközi hírnévvel.

Az énekesnő az ATV A nő háromszor című műsorának vendégeként beszélt karrierjéről, betegségéről és a börtönben töltött éveiről, de a legmeghatóbb pillanatok egyike volt, amikor lánya, Niki történetét osztotta meg a nézőkkel. A műsorvezetőket is könnyekig hatotta Cini őszinte vallomása.

Egy húsvéti látogatás során, amikor déligyümölcsöt vitt az otthonban élő gyerekeknek, a főnök asszony felhívta a figyelmét arra, hogy ha örökbe szeretne fogadni egy gyermeket, akkor most kell lépnie. Zalatnay egy kislányra lett figyelmes, aki a sarokban ült és sírt, és aki külsejében emlékeztette kedvenc színésznőjére, Romy Schneiderre.

A kislányt a nagymamája akarta elvinni, de a súlyos betegsége miatt nem tehetett így, így a gyermek úgy érezte, hogy senkinek sem kell. Zalatnay Sarolta elmondása szerint ő és lánya egymásnak lettek teremtve, és bár az akkori férjével való válásáért haragszik, úgy véli, a gyermek miatt nem kellett volna szakítaniuk.